Салат «День народження» із старовинного кулінарного журналу. Всього 4 інгредієнта

Главная

Салати з невеликою кількістю продуктів завжди виходять найсмачнішими, тому що в них ідеальне поєднання смаків різних інгредієнтів.

Пікантність салату додає маринована цибуля і м’ясо.

ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ

Яйця відварюємо і ріжемо кубиком.

Помідор ріжемо кубиком.

Порада: щоб салат «не потік», томат розрізаємо на дві частини, чайною ложечкою прибираємо м’якоть з насінням і потім нарізаємо довільними шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, змішуємо з цукром і оцтом, залишаємо маринуватися.

Куряче м’ясо відварюємо в підсоленій воді зі спеціями, охолоджуємо і ріжемо кубиками.

Цибулю віджимаємо від оцту.

Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і подаємо на стіл.

Щоб було смачніше, додайте червону цибилю, також попередньо її замаринувавши. Куряче м’ясо можна взяти копчене або запечене в духовці – так у салату будуть оригінальні, пікантні нотки. Дехто ще додає сюди сир, порізаний кубиками, але зовсім небагато.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *