Готую так ледачі вареники вже не перший рік за 20 хвилин

Главная

Це найпростіший і найшвидший рецепт ледачих вареників. Готую по ньому вже близько 5 років. Для їх приготування вам не доведеться бруднити руки, робочу поверхню і витратите на це мінімум часу.

Зате в результаті отримаєте дуже смачну страву для сніданку. Я впевнена, що таких ніжних ледачих вареників ви ще не їли!

Особливо сподобаються такі варенички тим, хто любить насичений смак сиру. Думаю, що, спробувавши хоч раз приготувати їх за цим рецептом, ви більше не захочете пробувати нові. Так що приступайте!

ПРИГОТУВАННЯ:

Відразу ж можете наповнити каструлю водою і помістити її на вогонь, оскільки тісто готується дуже швидко.

А тепер можете братися за приготування тіста. Поряд покладіть ложку, адже вам не доведеться нічого місити руками.

Викладіть сир у глибокий посуд, вбийте яйця, всипте сіль або цукор, а також манку. Добре перемішайте.

Якщо ви вирішили приготувати солодкі вареники, то можете додати в тісто трошки ваніліну або ванільного цукру.

Для ледачих вареників підійде тільки сухий сир, якщо ви візьмете вологий, то вони розваряться. Якщо у вас все ж вологий сир, то загорніть його в кілька шарів марлі і гарненько відіжміть.

Готове тісто відставте в сторону на 5 хвилин, щоб манка набухла. Потім візьміть плоску тарілку великого розміру і розподіліть на ній тісто, висота якого буде від 1,5 до 2 сантиметрів.9

Після цього за допомогою ложки або виделки опустіть шматочки тіста в киплячу воду. Як тільки зануриться в воду, тісто саме відстане від ложки.

Варіть вареники не більш 1-1,5 хвилини після того як вода знову закипить. Вийміть їх з води, покладіть на тарілку і додайте вершкове масло. Смачного!

Джерело: skarbnychka-retseptiv.com.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *