Рецепт сирників які ніколи не розповзаються і завжди виходять неймовірно смачні

Главная

Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування неймовірно смачинх сирників.

За цим рецептом вони завжди виходять дуже пишні і смачні. Не розтікаються при обсмажуванні і не беруть зайве масло.

Необхідні продукти:

  • Сир (будь-якої жирності) – 500 г;
  • Манна крупа – 3 ст.л;
  • Крохмаль – 2 ст.л;
  • Яйце – 1 шт;
  • Цукор – 1,5 ст.л;
  • Сіль – щіпка.

Сирники на сніданок: покроковий процес приготування

500 г сиру трохи різмінть виделкою. Сир підійде будь-якої жирності. Але бажано, щоб він був не дуже кислий. Додайте яйце, сіль, цукор, манну крупу і крохмаль. При бажанні крохмаль можна замінити на таку ж кількість борошна.

Все добре перемішайте і залишіть на 15-20 хвилин. Потім злегка вологими руками зформуйте кульку і злегка придавлюючи зверху, надайте йому форму сирника. Борошно для панірування не використовуйте!

На сковороді розігрійте трохи топленого масла і викладіть сирники. Можна, при бажанні, використовувати рослинну олію. Обсмажте з двох сторін просто до рум’яної скоринки. До готовності доводити не потрібно! 30-40 секунд в кожної сторони досить.

Викладіть сирники в форму для випічки. Зверху змастіть трохи топленим або звичайний вершковим маслом – і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 5-7 хвилин.

Можете приготувати подвійну або навіть потрійну порцію таких сирників. Частину з них заморожте після обсмажування (звичайно, попередньо остудивши). Потім залишається тільки поставити в духовку, довести до готовності і подати на сніданок. Це дуже зручно! Усе! Сирники готові!

Подавайте зі сметаною. Ну, що може бути смачніше сирників зі сметаною?

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *