Вся сім’я «підсіла» на цей салат з буряком. Готую його кожні вихідні!

Главная

Я завжди дуже любила рибу і буряк. Що відносно даного салату, то він виходить просто шикарним і дуже пікантним.

Сам салат можна приготувати буквально за кілька хвилин, єдине доведеться почекати, поки зваряться овочі.

Таку страву можна використовувати і на свято і в будній день.

Продукти для приготування:

  • 2 картоплини
  • банка шпротів
  • 1 морквина
  • половинку цибулини
  • 3 курячих яйця
  • 1 буряк
  • майонез

Невеликі поради з приготування:

  • У тому випадку, якщо ви не дуже любите цибулю, не додавайте.
  • Можна додати додатково солоний огірок, горіх або сир.
  • Щоб приготувати все максимально швидко, наріжте кубиками.

Починаємо приготування:

Найкраще, заздалегідь відваріть всі овочі і яйця.

Буряк натираємо на тертці.

Морква так само натираємо.

Цибулю нашаткувати.

Шпроти розім’яти виделкою.

Яйця натерти на дрібненькій тертці.

Картоплю, так само натираємо.

Далі необхідно взяти плоску мисочку і викладати шар за шаром змащуючи майонезу, починаючи з картоплі, потім рибу і цибулю, моркву, а після цього яйця і буряк.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *