Сало замість таблеток: лікує бронхіт, очищує печінку, оздровлює жовчний, проганяє остеохондроз і ревматизм

Главная

Сало запобігає атеросклерозу й онкозахворюванням, очищує печінку і дає чималий енергетичний заряд. Помічне при застої жовчі. Якщо взяти за правило щоранку натще роз­смоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то че­рез два місяці жовчний міхур сам упо­рається з надлишком жовчі.

Тим, хто хворіє на поліартрит, ос­теохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.

При хронічному бронхіті помічним засобом є внутрішнє свиняче сало («вельон»). Його можна приймати двома способами. Розтопити на малому вогні, злити, розчиняти по 1 ст. ложці жиру у склянці гарячого молока і пити малень­кими ковтками. Або на ніч натирати жиром груди.

Шматок сала добре з’їсти перед за­стіллям – воно попередить всмоктуван­ню алкоголю.

І ви теж думаєте, що олії корисніші за тваринні жири? А це не так! Учені зробили дивовижне відкриття: на салі і смальці не тільки можна смажити, а й треба!

І це тільки один із міфів про сало.

Міф 1. Це чистий жир

Правда. Але натуральний, не з ГМО, повністю засвоюється і перетворюється в енергію, а не в сантиметри на талії. Та й скільки того сала можна з’їсти за раз ?!

Міф 2. Це суцільний холестерин

Неправда. Холестерин є в салі, але його не так вже й багато (в дієтичному м’ясі більше). Для прикладу: яловича печінка містить до 400 мг, а сало — не більш 100 мг. Але ж без холестерину жити неможливо — завдяки йому утворюються клітини крові, а також, він входить до складу клітинних мембран.

Міф 3. Від сала зайва вага

Ні. Хоча калорійність сала досить висока — 770 ккал на 100 грамів, але більше ви і не з’їсте, зате почуття ситості залишиться надовго, так як це так звана «довга калорійність» — головний постачальник енергії. Добова норма сала — до 80 г.

Міф 4. Сало і хліб несумісні

Неправда! Скибочка сала з житнім хлібом, та ще з часником — чудовий перекус, а ще — профілактика багатьох захворювань.

Міф 5. На салі не можна готувати, особливо смажити

Неправда! Вчені англійського Університету Де Монтфорт стверджують, що при витоплюванні сала ніколи не утворюються речовини-канцерогени, що викликають рак. А ось при нагріванні всіх видів рослинних олій — це відбувається.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *